Het aantal vrouwen in Groot-Brittannië dat hun wenkbrauwen, via een cosmetische ingreep, voller laat maken, is in de afgelopen maanden fel gestegen. Dat schrijft de Daily Mail.

In het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar de zogeheten 'Pow Brow', een behandeling waarbij de wenkbrauwen worden voller gemaakt met permanente make-up, gestegen. Steeds meer Britse vrouwen laten zich voor hun looks inspireren op de Hertogin van Cambridge. Zo willen ze ook de volle wenkbrauwen van Kate.

Schoonheidsspecialisten in het Verenigd Koninkrijk worden overspoeld met de vraag om de wenkbrauwen voller te maken, à la Kate Middleton. "We hebben drie keer zoveel aanvragen deze maand in vergelijking met vorig jaar", zegt Debra Robson van Make-up Services aan de Daily Mail. Deze schoonheidskliniek meldt dat ze de drukste periode van de afgelopen maanden beleven en dat ze zijn volgeboekt voor wenkbrauwbehandelingen tot en met maart.

Vrouwen komen letterlijk met een foto van Kate binnen in de schoonheidskliniek en vragen om een exacte kopie van haar wenkbrauwen bij hen 'na te bootsen'.

Vollere wenkbrauwen zijn mooi, verzorgd en het zorgt voor een frisse/jeugdige uitstraling. "Misschien moeten we overwegen om de behandeling naar de hertogin te vernoemen", vraagt Debra Ronson van Make-up Services zich af. (LVR)

Het aantal vrouwen in Groot-Brittannië dat hun wenkbrauwen, via een cosmetische ingreep, voller laat maken, is in de afgelopen maanden fel gestegen. Dat schrijft de Daily Mail. In het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar de zogeheten 'Pow Brow', een behandeling waarbij de wenkbrauwen worden voller gemaakt met permanente make-up, gestegen. Steeds meer Britse vrouwen laten zich voor hun looks inspireren op de Hertogin van Cambridge. Zo willen ze ook de volle wenkbrauwen van Kate. Schoonheidsspecialisten in het Verenigd Koninkrijk worden overspoeld met de vraag om de wenkbrauwen voller te maken, à la Kate Middleton. "We hebben drie keer zoveel aanvragen deze maand in vergelijking met vorig jaar", zegt Debra Robson van Make-up Services aan de Daily Mail. Deze schoonheidskliniek meldt dat ze de drukste periode van de afgelopen maanden beleven en dat ze zijn volgeboekt voor wenkbrauwbehandelingen tot en met maart. Vrouwen komen letterlijk met een foto van Kate binnen in de schoonheidskliniek en vragen om een exacte kopie van haar wenkbrauwen bij hen 'na te bootsen'. Vollere wenkbrauwen zijn mooi, verzorgd en het zorgt voor een frisse/jeugdige uitstraling. "Misschien moeten we overwegen om de behandeling naar de hertogin te vernoemen", vraagt Debra Ronson van Make-up Services zich af. (LVR)