Als onderdeel van haar debuut als het gezicht van Balenciaga's nieuwe geur Florabotanica, zal Kristen Stewart vanavond in een 30-minuten durend live interview vragen van internetgebruikers beantwoorden.
Het interview wordt gefilmd in Los Angeles en zal simultaan vertaald worden in het Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Het interview begint om 21u (Belgische tijd) en zal geleid worden door de Franse moderedacteur Virginie Mouzat, die Kristen vragen zal stellen over haar rol als muze en het gezicht van Florabotanica Balenciaga.

Je kan zelf nog tot vanavond vragen indienen op de website van Balenciaga. Er zullen twintig vragen geselecteerd worden.


Als onderdeel van haar debuut als het gezicht van Balenciaga's nieuwe geur Florabotanica, zal Kristen Stewart vanavond in een 30-minuten durend live interview vragen van internetgebruikers beantwoorden. Het interview wordt gefilmd in Los Angeles en zal simultaan vertaald worden in het Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Het interview begint om 21u (Belgische tijd) en zal geleid worden door de Franse moderedacteur Virginie Mouzat, die Kristen vragen zal stellen over haar rol als muze en het gezicht van Florabotanica Balenciaga. Je kan zelf nog tot vanavond vragen indienen op de website van Balenciaga. Er zullen twintig vragen geselecteerd worden.