Met deze makkelijke trucs kan je je ogen groter laten lijken. En er komt helemaal geen knipwerk bij de plastische chirurg aan te pas.

- Gebruik eyeliner in perzikkleur en breng die aan op de binnenkant van je ooglid, op de waterlijn.

- Borstel je wenkbrauwen naar boven, dat zorgt ervoor dat de ogen naar boven worden getrokken er dus meer plaats is boven je ooglid. Vergeet zeker niet om losse haartjes weg te plukken.

- Je kan ook de binnenste kanten van je ogen benadrukken door een lichte oogschaduw te gebruiken. Het creëert een open blik, maar let wel op dat het subtiel blijft.

- Teken een zwarte uitlopende lijn op de bovenste oogleden om het oog te verlengen.

- Werk ten slotte af met wimperkruller en veel mascara. (RDM)

Met deze makkelijke trucs kan je je ogen groter laten lijken. En er komt helemaal geen knipwerk bij de plastische chirurg aan te pas.- Gebruik eyeliner in perzikkleur en breng die aan op de binnenkant van je ooglid, op de waterlijn. - Borstel je wenkbrauwen naar boven, dat zorgt ervoor dat de ogen naar boven worden getrokken er dus meer plaats is boven je ooglid. Vergeet zeker niet om losse haartjes weg te plukken. - Je kan ook de binnenste kanten van je ogen benadrukken door een lichte oogschaduw te gebruiken. Het creëert een open blik, maar let wel op dat het subtiel blijft. - Teken een zwarte uitlopende lijn op de bovenste oogleden om het oog te verlengen. - Werk ten slotte af met wimperkruller en veel mascara. (RDM)