Breng je tijdens de zomermaanden ook graag wat variatie in je kapsel, maar sta je niet graag uren voor de spiegel? De volgende vijf kapsels zijn eenvoudig en tegelijk trendy.

1. De lange pony

Wacht gerust even met het bijknippen van je pony. De lange pony, ook wel de long bob of kortweg lob genoemd, is helemaal in deze zomer. De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence wist alvast indruk te maken met haar nieuwe sexy lob. Maak je dus geen zorgen over een onverzorgde look en laat je pony uitgroeien. Kort, lang of ergens tussenin, het mag allemaal.

2. De hoge dot

Steek je haar lekker hoog op. Het is stijlvol en bovendien aangenaam verfrissend tijdens warme zomerdagen. Voor een meer volumineus effect kan je ook een haardonut gebruiken. Dit hoeft helemaal niet lang te duren. Maak een hoge staart, schuif de haardonut eroverheen, drapeer je haar omheen de donut, steek het vast met schuifspeldjes en onthoud vooral dat het best allemaal wel wat losjes mag.

3. De vlecht

Voor de vlecht geldt hetzelfde. Het hoeft helemaal niet zo strak en dan is vlechten niet eens zo moeilijk. Na een paar keer oefenen voor de spiegel ben je er snel mee weg. Bovendien kan je met vlechten allerlei kanten op. Je kan kiezen voor en achterwaartse vlecht, een zijwaartse vlecht of vlechten aan de zijkanten van je hoofd.

4. De hoge staart

Voor wie echt van een snel en eenvoudig kapsel houdt, is ook de hoge staart deze zomer een dankbare look. Je geeft dit kapsel net dat tikkeltje meer glamour door je haar strak achteruit te kammen alvorens het in staart te doen en een paar schitterende oorringen te dragen.

5. De zeegolven

Heel wat mensen krijgen na het zwemmen lichtkrullend haar en willen deze spontane krullen zo snel mogelijk weer wegwerken. Dit is helemaal niet nodig, want 'beach waves' zijn momenteel heel populair. Laat na het zwemmen je haar dus rustig drogen en ga hierna met een haarborstel zachtjes doorheen de krullen om mooi golvend haar te creëren. Stevige zeegolven krijg je ook door je haar kort omheen een krultang te wikkelen en nadien een lichte haarlak aan te brengen.

(EL)

Breng je tijdens de zomermaanden ook graag wat variatie in je kapsel, maar sta je niet graag uren voor de spiegel? De volgende vijf kapsels zijn eenvoudig en tegelijk trendy.1. De lange pony Wacht gerust even met het bijknippen van je pony. De lange pony, ook wel de long bob of kortweg lob genoemd, is helemaal in deze zomer. De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence wist alvast indruk te maken met haar nieuwe sexy lob. Maak je dus geen zorgen over een onverzorgde look en laat je pony uitgroeien. Kort, lang of ergens tussenin, het mag allemaal.2. De hoge dot Steek je haar lekker hoog op. Het is stijlvol en bovendien aangenaam verfrissend tijdens warme zomerdagen. Voor een meer volumineus effect kan je ook een haardonut gebruiken. Dit hoeft helemaal niet lang te duren. Maak een hoge staart, schuif de haardonut eroverheen, drapeer je haar omheen de donut, steek het vast met schuifspeldjes en onthoud vooral dat het best allemaal wel wat losjes mag.3. De vlecht Voor de vlecht geldt hetzelfde. Het hoeft helemaal niet zo strak en dan is vlechten niet eens zo moeilijk. Na een paar keer oefenen voor de spiegel ben je er snel mee weg. Bovendien kan je met vlechten allerlei kanten op. Je kan kiezen voor en achterwaartse vlecht, een zijwaartse vlecht of vlechten aan de zijkanten van je hoofd. 4. De hoge staart Voor wie echt van een snel en eenvoudig kapsel houdt, is ook de hoge staart deze zomer een dankbare look. Je geeft dit kapsel net dat tikkeltje meer glamour door je haar strak achteruit te kammen alvorens het in staart te doen en een paar schitterende oorringen te dragen.5. De zeegolven Heel wat mensen krijgen na het zwemmen lichtkrullend haar en willen deze spontane krullen zo snel mogelijk weer wegwerken. Dit is helemaal niet nodig, want 'beach waves' zijn momenteel heel populair. Laat na het zwemmen je haar dus rustig drogen en ga hierna met een haarborstel zachtjes doorheen de krullen om mooi golvend haar te creëren. Stevige zeegolven krijg je ook door je haar kort omheen een krultang te wikkelen en nadien een lichte haarlak aan te brengen.(EL)