Het is een cliché zo hoog als de stapel macaron-dozen die dit weekend over de toonbank zijn gevlogen, maar om een ander graag te kunnen zien moet je eerst jezelf graag zien. Vier deze Valentijnsdag dus de liefde voor jezelf, en laat ons meteen weten waarom jij zo'n geweldig, knap, lekker, leuk, slim en sterk wezen bent.

Deel de komende week een foto (of meerdere foto's) van datgene wat jij mooi vindt aan jezelf. Een good hair day, het litteken van je keizersnede, een geslaagde manicure na een week hard werken, je kuiten die je gisteren voor het eerst tien kilometer lieten lopen, je rodewijnlippen na een hele leuke avond met vrienden, je poep in die ene jeans,...

Zolang jij blij wordt van ernaar te kijken, worden wij dat vast ook.

Je moed wordt bovendien misschien wel beloond, aangezien we drie dappere posters mogen blij maken met een heerlijk verwenpakket van Weleda, L'Occitane of Rituals, zodat je jezelf nog meer in de watten kan leggen.

Zo doe je mee:

  • Volg @knackweekend op Instagram
  • Post je foto voor 19 februari op Instagram en gebruik daarbij de hashtag #weekendlovesyou en tag ons in je foto. Vergeet er vooral niet bij te vermelden waarom je deze foto hebt gekozen
  • Tag eventueel enkele vrienden en vriendinnen in je foto en spoor hen aan hetzelfde te doen

De winnaars worden op 1 maart gecontacteerd. Het wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Het is een cliché zo hoog als de stapel macaron-dozen die dit weekend over de toonbank zijn gevlogen, maar om een ander graag te kunnen zien moet je eerst jezelf graag zien. Vier deze Valentijnsdag dus de liefde voor jezelf, en laat ons meteen weten waarom jij zo'n geweldig, knap, lekker, leuk, slim en sterk wezen bent.Deel de komende week een foto (of meerdere foto's) van datgene wat jij mooi vindt aan jezelf. Een good hair day, het litteken van je keizersnede, een geslaagde manicure na een week hard werken, je kuiten die je gisteren voor het eerst tien kilometer lieten lopen, je rodewijnlippen na een hele leuke avond met vrienden, je poep in die ene jeans,... Zolang jij blij wordt van ernaar te kijken, worden wij dat vast ook. Je moed wordt bovendien misschien wel beloond, aangezien we drie dappere posters mogen blij maken met een heerlijk verwenpakket van Weleda, L'Occitane of Rituals, zodat je jezelf nog meer in de watten kan leggen.De winnaars worden op 1 maart gecontacteerd. Het wedstrijdreglement kan je hier nalezen.