Dior bedacht een originele manier om haar gamma beautyproducten voor te stellen. Het Franse mode- en beautyhuis maakte een filmpje, gebaseerd op verschillende iconische videospelletjes zoals Tetris en Pacman.

Wie aan videospelletjes denkt, haalt zich al gauw sociaal minder vaardige puberjongens voor de dag. Niet meteen het doelpubliek voor de make-upproducten van Dior.

Maar daar vonden ze bij Dior de perfecte oplossing voor, door alle tetrisblokjes, bonussterren en obstakels te vervangen door lippenstiften, nagellakken en oogschaduwdoosjes.

Dompel jezelf 2 minuten en 15 seconden onder in de digitale spelwereld van Dior.

Vincent Fobelets

Dior bedacht een originele manier om haar gamma beautyproducten voor te stellen. Het Franse mode- en beautyhuis maakte een filmpje, gebaseerd op verschillende iconische videospelletjes zoals Tetris en Pacman. Wie aan videospelletjes denkt, haalt zich al gauw sociaal minder vaardige puberjongens voor de dag. Niet meteen het doelpubliek voor de make-upproducten van Dior. Maar daar vonden ze bij Dior de perfecte oplossing voor, door alle tetrisblokjes, bonussterren en obstakels te vervangen door lippenstiften, nagellakken en oogschaduwdoosjes. Dompel jezelf 2 minuten en 15 seconden onder in de digitale spelwereld van Dior. Vincent Fobelets