Sommigen zijn er allergisch aan, anderen vinden het te veel werk of willen hun huid gewoon af en toe rust gunnen. Alle redenen om make-uploos door het leven te gaan zijn goed.

Make-up kan leuk zijn als je graag experimenteert met je look of als je een baaldag hebt en je je zelfzekerder voelt door die prachtige rode lipstick. Je kan je echter ook zelfzeker voelen zonder make-up, maar met een fris gelaat. Belangrijke factoren om er van nature peachy uit te zien bestaan helaas uit geluk en genen. Gelukkig kunnen we geluk een handje helpen. Bekijk deze tutorial en ontdek hoe je er in enkele minuten stralend uit kan zien zonder mascara, foundation en lipstick.

Zo weet je ook meteen waarom al die sterren er zo goed uitzien op hun 'no make-up'-selfies.

(LP)

Sommigen zijn er allergisch aan, anderen vinden het te veel werk of willen hun huid gewoon af en toe rust gunnen. Alle redenen om make-uploos door het leven te gaan zijn goed. Make-up kan leuk zijn als je graag experimenteert met je look of als je een baaldag hebt en je je zelfzekerder voelt door die prachtige rode lipstick. Je kan je echter ook zelfzeker voelen zonder make-up, maar met een fris gelaat. Belangrijke factoren om er van nature peachy uit te zien bestaan helaas uit geluk en genen. Gelukkig kunnen we geluk een handje helpen. Bekijk deze tutorial en ontdek hoe je er in enkele minuten stralend uit kan zien zonder mascara, foundation en lipstick. Zo weet je ook meteen waarom al die sterren er zo goed uitzien op hun 'no make-up'-selfies.(LP)