Beautyvlogger Deepica Mutyala spendeert haar werkdag aan het bureau van Birchbox, een New Yorkse dienst die maandelijks dozen met teststaaltjes van nieuwe, onbekende schoonheidsproducten uitstuurt naar abonnees. Het is dus niet verwonderlijk dat ze zeer goed op de hoogte is van alle tips, tricks en recente evoluties in het make-upwereldje.

Mutyala grijpt echter niet naar dure middeltjes of speciale crèmes wanneer ze 's ochtends de donkere kringen onder haar ogen wil maskeren: een simpele oranjerode lipstick neutraliseert de bruinpaarse verkleuringen op haar huid. Bekijk onderstaande video en sta versteld van het resultaat. Noot: deze truc werkt waarschijnlijk het best bij vrouwen die net als Deepica een getinte huid hebben.

Beautyvlogger Deepica Mutyala spendeert haar werkdag aan het bureau van Birchbox, een New Yorkse dienst die maandelijks dozen met teststaaltjes van nieuwe, onbekende schoonheidsproducten uitstuurt naar abonnees. Het is dus niet verwonderlijk dat ze zeer goed op de hoogte is van alle tips, tricks en recente evoluties in het make-upwereldje. Mutyala grijpt echter niet naar dure middeltjes of speciale crèmes wanneer ze 's ochtends de donkere kringen onder haar ogen wil maskeren: een simpele oranjerode lipstick neutraliseert de bruinpaarse verkleuringen op haar huid. Bekijk onderstaande video en sta versteld van het resultaat. Noot: deze truc werkt waarschijnlijk het best bij vrouwen die net als Deepica een getinte huid hebben.