Een wit gezicht en rode lippen is de signature style van geisha's, maar wist je dat ze een W-vormige tekening in hun nek maakten om die eleganter te laten lijken? Of dat de Grieken zo gesteld waren op unibrows dat zij die er geen konden laten groeien dierenbont op hun neusbrug kleefden? Het minste wat je na het bekijken van deze video kan zeggen is dat onze make-up rituelen wel heel erg veranderd zijn de voorbije eeuwen.

Benieuwd welke look ons tijdperk later zal vertegenwoordigen. De berry lip? De statement brow? De bronzen smokey eye of toch maar contouring?

(KS)

Een wit gezicht en rode lippen is de signature style van geisha's, maar wist je dat ze een W-vormige tekening in hun nek maakten om die eleganter te laten lijken? Of dat de Grieken zo gesteld waren op unibrows dat zij die er geen konden laten groeien dierenbont op hun neusbrug kleefden? Het minste wat je na het bekijken van deze video kan zeggen is dat onze make-up rituelen wel heel erg veranderd zijn de voorbije eeuwen.Benieuwd welke look ons tijdperk later zal vertegenwoordigen. De berry lip? De statement brow? De bronzen smokey eye of toch maar contouring?(KS)