Joe Jonas' band DNCE lanceerde de nieuwe videoclip 'Toothbrush' met een stomende videoclip. De Jonas-broer deelt de lakens met Ashley Graham en het gaat er zwoel aan toe. Waarom is dit het vermelden waard? Omdat spijtig genoeg videoclips voor popmuziek voornamelijk bevolkt worden door ranke modellen met standaardmaten; zeker wanneer het gaat om de rol van love interest.

Een schouderklopje voor Joe Jonas dus, die tegen de stroom ingaat en Ashley Graham wist te strikken voor zijn videoclip. Fans reageren positief en hoewel velen zelfs niet opmerken dat Ashley een plus-size model is, is dat feit voor anderen net een reden om laaiend enthousiast te zijn. 'Bedankt om schoonheid in verschillende vormen te omarmen. Vrouwen bestaan niet slechts in één maat. Dit maakt me gelukkig', lezen we op de Instagrampagina van de zanger.

Bekijk hieronder hoe ze een mini romcom spelen op de tonen van 'Toothbrush'.

(LP)

Joe Jonas' band DNCE lanceerde de nieuwe videoclip 'Toothbrush' met een stomende videoclip. De Jonas-broer deelt de lakens met Ashley Graham en het gaat er zwoel aan toe. Waarom is dit het vermelden waard? Omdat spijtig genoeg videoclips voor popmuziek voornamelijk bevolkt worden door ranke modellen met standaardmaten; zeker wanneer het gaat om de rol van love interest. Een schouderklopje voor Joe Jonas dus, die tegen de stroom ingaat en Ashley Graham wist te strikken voor zijn videoclip. Fans reageren positief en hoewel velen zelfs niet opmerken dat Ashley een plus-size model is, is dat feit voor anderen net een reden om laaiend enthousiast te zijn. 'Bedankt om schoonheid in verschillende vormen te omarmen. Vrouwen bestaan niet slechts in één maat. Dit maakt me gelukkig', lezen we op de Instagrampagina van de zanger. Bekijk hieronder hoe ze een mini romcom spelen op de tonen van 'Toothbrush'. (LP)