De gloednieuwe make-upcollectie van designer Marc Jacobs draagt het label 'Boy Tested, Girl Approved'. De lijn telt enkele unisex producten en het was Jacobs himself die de items zelf uittestte.

Wees gerust, Marc Jacobs waagt zich in de testvideo niet aan felroze glitternagellak of knalrode lippen. Hij test onder meer de oogverzorging om de oogleden een frisse touch te geven, wanneer de ogen zwaar aanvoelen.

Zelf is hij een grote fan van de lippenbalsem met muntsmaak. 'Het is belangrijk je lippen goed te verzorgen. Je moet altijd klaar zijn om je geliefde te kunnen kussen', aldus de ontwerper. (AB)

De gloednieuwe make-upcollectie van designer Marc Jacobs draagt het label 'Boy Tested, Girl Approved'. De lijn telt enkele unisex producten en het was Jacobs himself die de items zelf uittestte.Wees gerust, Marc Jacobs waagt zich in de testvideo niet aan felroze glitternagellak of knalrode lippen. Hij test onder meer de oogverzorging om de oogleden een frisse touch te geven, wanneer de ogen zwaar aanvoelen.Zelf is hij een grote fan van de lippenbalsem met muntsmaak. 'Het is belangrijk je lippen goed te verzorgen. Je moet altijd klaar zijn om je geliefde te kunnen kussen', aldus de ontwerper. (AB)