Afgezien van zij met lang haar komen mannen doorgaans niet in de buurt van het betere vlecht- en twistwerk voor ze vader van een dochter worden of hun vriendin een arm breekt. Om deze jongens voor te bereiden op deze niet onwaarschijnlijke life events, besloot Buzzfeed hen het haar van hun vriendin te laten vlechten. De pogingen zijn hartverwarmend doch niet bijzonder geslaagd, maar eerlijk: die fishtailbraid hebben wij ook nog niet helemaal onder de knie.

We juichen in ieder geval hun poging toe. Want wie weet worden ze op een dag wel zoals Greg Wickherst, de vader die les ging volgen aan de kappersschool om zijn dochtertje de meest fantastische vlechtkapsels te kunnen geven.

Afgezien van zij met lang haar komen mannen doorgaans niet in de buurt van het betere vlecht- en twistwerk voor ze vader van een dochter worden of hun vriendin een arm breekt. Om deze jongens voor te bereiden op deze niet onwaarschijnlijke life events, besloot Buzzfeed hen het haar van hun vriendin te laten vlechten. De pogingen zijn hartverwarmend doch niet bijzonder geslaagd, maar eerlijk: die fishtailbraid hebben wij ook nog niet helemaal onder de knie. We juichen in ieder geval hun poging toe. Want wie weet worden ze op een dag wel zoals Greg Wickherst, de vader die les ging volgen aan de kappersschool om zijn dochtertje de meest fantastische vlechtkapsels te kunnen geven.