Tijdens de modeweken hollen modellen van de ene make-uptafel naar de andere. Het is voor hen dus van groot belang om hun gezicht na elke drukke catwalkdag grondig te reinigen. The Huffington Post vroeg enkele meisjes hoe ze dit aanpakken.

Tijdens de modeweken krijgen de gezichten van de modellen kilo's crème en andere smeersels te verduren. Het is voor hen dus geen overbodige luxe om 's avonds hun huid goed te verzorgen. In het filmpje delen de modellen hun 'ontschminkgeheimen'.

De meisjes gaan de overvloedige make-up in twee stappen te lijf. Eerst het 'ruwere' werk om de metersdikke laag fond de teint eraf te krijgen, daarna een product om het gezicht diep te reinigen. Eén van de modellen verkiest een schuimend product van La Roche Posay om met water het grootste deel van de make-up te verwijderen. Daarna gaat ze verder met om het even welke make-up remover. Een ander model verkiest babyzeep om de dikste laag make-up aan te pakken. Zij prefereert vervolgens een op water gebaseerd product om de overblijvende restjes te verwijderen. (AB)

Tijdens de modeweken hollen modellen van de ene make-uptafel naar de andere. Het is voor hen dus van groot belang om hun gezicht na elke drukke catwalkdag grondig te reinigen. The Huffington Post vroeg enkele meisjes hoe ze dit aanpakken.Tijdens de modeweken krijgen de gezichten van de modellen kilo's crème en andere smeersels te verduren. Het is voor hen dus geen overbodige luxe om 's avonds hun huid goed te verzorgen. In het filmpje delen de modellen hun 'ontschminkgeheimen'.De meisjes gaan de overvloedige make-up in twee stappen te lijf. Eerst het 'ruwere' werk om de metersdikke laag fond de teint eraf te krijgen, daarna een product om het gezicht diep te reinigen. Eén van de modellen verkiest een schuimend product van La Roche Posay om met water het grootste deel van de make-up te verwijderen. Daarna gaat ze verder met om het even welke make-up remover. Een ander model verkiest babyzeep om de dikste laag make-up aan te pakken. Zij prefereert vervolgens een op water gebaseerd product om de overblijvende restjes te verwijderen. (AB)