In het filmpje zien we mensen tijdens een casting een wel heel norse, hautaine jury trotseren. Plaatsvervangende schaamte en ongemakkelijkheid bekruipt je als je ziet hoe deze dames en heer hun schouders proberen rechten tegenover een stelletje ongeïnteresseerde pestkoppen die nog nét niet met hun ogen rollen. Wij waren wellicht al lang afgedropen, maar ze blijven moedig staan, moed die uiteindelijk toch beloond wordt.

E5-mode springt hiermee duidelijk op de feelgood-kar waar ook labels als Pantene en Dove een vast zitje hebben. Nu we ons meer en meer realiseren dat het gebruiken van ge-airbrushte modellen afstand in plaats van nabijheid creëert, is het empoweren van mensen in hun zijn en hun uiterlijk een belangrijke kaart geworden wanneer merken hun strategie bespreken. En ja, een kniesoor zal dit waarschijnlijk allemaal wegwuiven als gladde marketingpraatjes; wij zijn heel blij dat deze trend meer en meer reclamemakers kan overtuigen. (ks)

In het filmpje zien we mensen tijdens een casting een wel heel norse, hautaine jury trotseren. Plaatsvervangende schaamte en ongemakkelijkheid bekruipt je als je ziet hoe deze dames en heer hun schouders proberen rechten tegenover een stelletje ongeïnteresseerde pestkoppen die nog nét niet met hun ogen rollen. Wij waren wellicht al lang afgedropen, maar ze blijven moedig staan, moed die uiteindelijk toch beloond wordt.E5-mode springt hiermee duidelijk op de feelgood-kar waar ook labels als Pantene en Dove een vast zitje hebben. Nu we ons meer en meer realiseren dat het gebruiken van ge-airbrushte modellen afstand in plaats van nabijheid creëert, is het empoweren van mensen in hun zijn en hun uiterlijk een belangrijke kaart geworden wanneer merken hun strategie bespreken. En ja, een kniesoor zal dit waarschijnlijk allemaal wegwuiven als gladde marketingpraatjes; wij zijn heel blij dat deze trend meer en meer reclamemakers kan overtuigen. (ks)