De Amerikaanse actrice, die onlangs 40 is geworden, is het nieuwe gezicht van Max Factor. Dit filmpje neemt ons mee achter de schermen van de campagne.

Gwyneth Paltrow is in september dan wel veertig geworden, maar ze straalt meer dan ooit. In de campagne voor Max Factor, waarvan Gwyneth het nieuwe gezicht is, ziet Gwyneth er geweldig uit. Het nieuws dat Gwyneth het nieuwe gezicht van het beautymerk zou worden is al enkele maanden bekend, maar nu zijn de eerste beelden van de campagne opgedoken.

In deze video krijgen we een blik achter de schermen van de nieuwe campagne met Gwyneth. Ze draagt een zwarte T-shirt met capuchon, een roze metallic jurk en een leren legging met een witte trenchcoat. De make-up is uiteraard perfect. Daarvoor is de bekende make-upster Pat McGrath verantwoordelijk. Zij creëerde zeven exclusieve looks voor Gwyneth.

(LVR)

De Amerikaanse actrice, die onlangs 40 is geworden, is het nieuwe gezicht van Max Factor. Dit filmpje neemt ons mee achter de schermen van de campagne. Gwyneth Paltrow is in september dan wel veertig geworden, maar ze straalt meer dan ooit. In de campagne voor Max Factor, waarvan Gwyneth het nieuwe gezicht is, ziet Gwyneth er geweldig uit. Het nieuws dat Gwyneth het nieuwe gezicht van het beautymerk zou worden is al enkele maanden bekend, maar nu zijn de eerste beelden van de campagne opgedoken. In deze video krijgen we een blik achter de schermen van de nieuwe campagne met Gwyneth. Ze draagt een zwarte T-shirt met capuchon, een roze metallic jurk en een leren legging met een witte trenchcoat. De make-up is uiteraard perfect. Daarvoor is de bekende make-upster Pat McGrath verantwoordelijk. Zij creëerde zeven exclusieve looks voor Gwyneth. (LVR)