Vier vrouwen, twee haardossen. Becky ontdekte op haar 18e dat ze alopecia had, waardoor haar haar begon uit te vallen. Omdat ze dat zo beu was, scheerde ze tenslotte maar alles af. Jazzmyne deed hetzelfde, maar om een andere reden: "Ik wou mijn zelfvertrouwen zonder mijn haar verkennen." Freddie en Chantel, elk met een respectabele haardos besluiten zich een dag in te leven in de vrouwen.

Met behulp van twee make-upartiesten krijgen Freddie en Chantel elk een kaal kopje toegemeten. Dat is niet zo voor de hand liggend voor de twee vrouwen: "Iets volledig verbergen dat zo een groot deel is van wie ik ben, dat is erg eng voor mij." Toch denken ze ook iets over zichzelf te weten te kunnen komen door het experiment: "Wat maakt mij mij en wat doet mij goed voelen?"

Hoe ze hun dag overleven en hoe ze nadien terugkijken op het experiment, zie je in dit filmpje:

(EK)

Vier vrouwen, twee haardossen. Becky ontdekte op haar 18e dat ze alopecia had, waardoor haar haar begon uit te vallen. Omdat ze dat zo beu was, scheerde ze tenslotte maar alles af. Jazzmyne deed hetzelfde, maar om een andere reden: "Ik wou mijn zelfvertrouwen zonder mijn haar verkennen." Freddie en Chantel, elk met een respectabele haardos besluiten zich een dag in te leven in de vrouwen. Met behulp van twee make-upartiesten krijgen Freddie en Chantel elk een kaal kopje toegemeten. Dat is niet zo voor de hand liggend voor de twee vrouwen: "Iets volledig verbergen dat zo een groot deel is van wie ik ben, dat is erg eng voor mij." Toch denken ze ook iets over zichzelf te weten te kunnen komen door het experiment: "Wat maakt mij mij en wat doet mij goed voelen?"Hoe ze hun dag overleven en hoe ze nadien terugkijken op het experiment, zie je in dit filmpje:(EK)