Bompieri gebruikt behalve een schaar en een kam ook vuur om het haar van zijn cliënten bij te werken. Zo wordt - volgens de bevlogen kapper - het haar voller en zal het minder snel uitvallen. "Heel veel mensen verliezen hun haar omdat de kappers vandaag niet meer weten hoe ze het moeten knippen en hoe ze de eindjes ervan moeten toebranden. Dat is echt belangrijk."

De 82-jarige kapper werkt al sinds zijn 9e in dezelfde traditionele kapperszaak. Hij begrijpt wel dat de wereld veranderd is en dat dat zeker ook geldt voor de kappers. Maar dat is voor hem geen argument om zijn eigen werkwijze te veranderen: "Je hebt haar, laat het niet slecht knippen." (EK)

Bompieri gebruikt behalve een schaar en een kam ook vuur om het haar van zijn cliënten bij te werken. Zo wordt - volgens de bevlogen kapper - het haar voller en zal het minder snel uitvallen. "Heel veel mensen verliezen hun haar omdat de kappers vandaag niet meer weten hoe ze het moeten knippen en hoe ze de eindjes ervan moeten toebranden. Dat is echt belangrijk."De 82-jarige kapper werkt al sinds zijn 9e in dezelfde traditionele kapperszaak. Hij begrijpt wel dat de wereld veranderd is en dat dat zeker ook geldt voor de kappers. Maar dat is voor hem geen argument om zijn eigen werkwijze te veranderen: "Je hebt haar, laat het niet slecht knippen." (EK)