De beautyvlogster Michelle Phan geeft tips voor zij die, net zoals Michelle zelf, niet gezegend zijn met perfect zicht en er toch stijlvol willen uitzien.

Niet iedereen staat met dezelfde bril. De hoofdreden hiervoor is de vorm van het gezicht. Michelle legt op een ludieke manier uit welke bril het best bij welke gezichtsvorm past. Daarvoor moet je natuurlijk eerst ontdekken welke vorm jouw gezicht heeft. Ook daar heeft de beautyexpert een trucje voor: teken je gezichtsvorm over met lippenstift in een spiegel en vergelijk met de vormen die Michelle tekent in haar tutorial. Aan het einde van haar filmpje geeft ze ook enkele make-up tips voor brillendragers. (LP)

De beautyvlogster Michelle Phan geeft tips voor zij die, net zoals Michelle zelf, niet gezegend zijn met perfect zicht en er toch stijlvol willen uitzien. Niet iedereen staat met dezelfde bril. De hoofdreden hiervoor is de vorm van het gezicht. Michelle legt op een ludieke manier uit welke bril het best bij welke gezichtsvorm past. Daarvoor moet je natuurlijk eerst ontdekken welke vorm jouw gezicht heeft. Ook daar heeft de beautyexpert een trucje voor: teken je gezichtsvorm over met lippenstift in een spiegel en vergelijk met de vormen die Michelle tekent in haar tutorial. Aan het einde van haar filmpje geeft ze ook enkele make-up tips voor brillendragers. (LP)