De nieuwe, vibrerende mascara van LancÃ'me is in de VS in één dag uitverkocht. Dat meldt styletoday.nl Hoewel de mascara officieel pas in de winter in de winkels ligt, hadden een paar grote warenhuizen donderdag een exclusieve 'voorverkoop' georganiseerd. Ook via sephora.com kon u de mascara bestellen, maar 's ochtends om 6 uur was de keten al door haar voorraad heen.

Volgens LancÃ'me produceert de mascara na een druk op de knop 7000 trillingen per minuut. Daardoor zou het een stuk makkelijker worden de wimpers te verlengen, te scheiden en meer volume te geven.

Wie de 'sneak preview' gemist heeft, moet wachten tot december. Dan ligt de vibrerende mascara in de winkels voor 21 euro.

Ann Heylens

De nieuwe, vibrerende mascara van LancÃ'me is in de VS in één dag uitverkocht. Dat meldt styletoday.nl Hoewel de mascara officieel pas in de winter in de winkels ligt, hadden een paar grote warenhuizen donderdag een exclusieve 'voorverkoop' georganiseerd. Ook via sephora.com kon u de mascara bestellen, maar 's ochtends om 6 uur was de keten al door haar voorraad heen. Volgens LancÃ'me produceert de mascara na een druk op de knop 7000 trillingen per minuut. Daardoor zou het een stuk makkelijker worden de wimpers te verlengen, te scheiden en meer volume te geven. Wie de 'sneak preview' gemist heeft, moet wachten tot december. Dan ligt de vibrerende mascara in de winkels voor 21 euro. Ann Heylens