Verzorging voor mannen

1.Minder rimpels Luxeverzorging voor gevorderden: de Men Skin Empowering Cream (101 euro) van Shiseido belooft minder rimpels, bescherming via antioxidanten, hydratatie en voeding dankzij arganolie. In de parfumerie.

2.Minder irritatiesLancôme Génific HD for Men (pompflacon 50 ml: 65,50 euro) is een herstellende verzorging die de huidbarrière beter bestand moet maken tegen dagelijkse irritaties zoals door het scheren. De frisse emulsie dringt snel in de huid en heeft een subtiele, kalmerende citrusgeur. In de parfumerie.

3.Ingegroeide haartjes Nu een baard weer in is, beleven scheerproducten een dipje. Gilette verbreedt zijn horizon met een verzorgingslijn met hydraterende producten (gezichtscrème: 11,99 euro, revitaliserende of verkoelende aftershavebalsem: 9,99 euro) en een thermal scrub (9,99 euro). Deze zeepvrije crème bevat korreltjes die dode huidcellen weggommen en ingegroeide haartjes moeten ‘bevrijden’. De scrub zou de huid licht opwarmen zodat de baardharen soepeler worden en men heel dicht tegen de huid kan scheren. Echt warm werd de huid er niet van, maar na het afspoelen bleef wel een fris gevoel. Alle producten hebben een sterk, weinig gesofisticeerd parfum. Grootdistributie.

4.Preventie Een mannenproduct zoals het moet: MAX LS Age-less Face Cream (pot 50 ml: 63 euro) van Aramis Lab Series is sterk hydraterend, niet geparfumeerd (om irritatie te vermijden) en kreeg dezelfde technologie mee (sirtuines, die huidcellen langer doen leven) als de zusterproducten van Estée Lauder. Deze gelaatscrème heeft een compacte, voedende textuur die toch snel indringt zonder sporen na te laten. Nu nog een zonnebescherming! In de parfumerie.

5. Reinigen Wellnessketen Rituals heeft ook verzorgingsproducten voor mannen in huis. Nieuw is de Face N°1 (12,50 euro), een schuimende reinigingscrème die de huid niet uitdroogt.

Sofie Albrecht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content