Tien jaar geleden geraakte Jordan Bone verlamd na een auto-ongeluk. Door haar tetraplegie kwam ze in een rolstoel terecht en heeft ze hulp nodig bij vrijwel alles. 'Het was nooit mijn plan om dat meisje in de rolstoel te worden,' vertelt ze in een van haar video's.

Om haar eigenwaarde op te krikken, leerde ze haar eigen make-up aan te brengen met behulp van haar mond. Ze startte een eigen YouTubekanaal, dat al snel heel wat volgers verzamelde. In haar video's krijg je normaal alle trucjes niet te zien, maar omdat ze steeds vaker de vraag kreeg waarom ze haar handen zo beweegt, besloot ze haar verhaal te vertellen.

(LP)

Tien jaar geleden geraakte Jordan Bone verlamd na een auto-ongeluk. Door haar tetraplegie kwam ze in een rolstoel terecht en heeft ze hulp nodig bij vrijwel alles. 'Het was nooit mijn plan om dat meisje in de rolstoel te worden,' vertelt ze in een van haar video's. Om haar eigenwaarde op te krikken, leerde ze haar eigen make-up aan te brengen met behulp van haar mond. Ze startte een eigen YouTubekanaal, dat al snel heel wat volgers verzamelde. In haar video's krijg je normaal alle trucjes niet te zien, maar omdat ze steeds vaker de vraag kreeg waarom ze haar handen zo beweegt, besloot ze haar verhaal te vertellen. (LP)