Van wondermooie lingerie tot Scandinavisch design: ontdek deze 5 gloednieuwe adresjes

© Kiehl's

Elke week openen er heel wat nieuwe winkels, webshops en andere plekjes die ons bezoekje waard zijn. Om het overzicht te behouden voorzien we jou op geregelde tijdstippen van een lijstje met de nieuwste adresjes.

Love Stories

Het Nederlandse lingeriemerk Love Stories opende in Antwerpen een eerste boetiek in België. Je kan de volledige lijn van het label shoppen in de nieuwe vestiging. Het merk staat bekend voor haar triangelbh’s in mooie stoffen, vrolijke prints en stijlvolle kleuren. Het idee van de ontwerpster Marloes achter haar merk is ‘Underwear becomes outerwear’. In de shop voel je je als klant onmiddellijk thuis dankzij de inkleding als gezellige hotelkamer.

Groendalstraat 17 / Antwerpen

Kiehl’s

De New Yorkse beautyketen strijkt neer in het Wijnegem Shopping Center. Laat je onderdompelen in de typerende eigenwijze sfeer van Kiehl’s. Geef je lijf de eersteklasbehandeling die het verdient. Nog op zoek naar kerstgeschenkjes? Dan weet je alvast waar je heen moet.

Turnhoutsebaan 5 / Wijnegem

Gift Box

De snuisterwebshop Wander & Co en ‘online kids store’ Gaspard gaan samen het eindejaar tegemoet in hun tijdelijke shop in de Gentse Bennesteeg. Slenter tussen de wonderlijke spulletjes, originele geschenkjes en de creatieve samenwerkingen met jonge ondernemers. De workshops make-up met Sabine Peeters, fotografie voor bloggers met Kelly Steenlandt of illustreren met Eva Mouton zullen ongetwijfeld ook een succes worden.

Bennesteeg 12 / Gent

Hay

Het Deense designlabel veroverde Antwerpen en nu is ook Hasselt aan de buurt. De tweede Belgische flagship store van het interieurmerk met zijn toegankelijke prijzen zal ook daar ongetwijfeld harten veroveren. Hay kreeg een plekje in het iconische Hasseltse ‘Café Concordia’, een historische ontmoetingsplaats in de Limburgse stad. Wie weet ontmoet jij er wel je nieuwe sofa of servies?

Havermarkt 40 / Hasselt

Barbershop Oscar

‘Niet de zoveelste hipsterplek worden’, dat is wat deze gloednieuwe barbershop in Sint-Niklaas wil vermijden. ‘We wilden een blitse versie van het muffe herenkapsalon van vroeger, met goede muziek, een biertje en een must-see interieur’, klinkt het bij de ontwerper van het concept Nicolas Block. Dankzij de opvallende wachttoog waan je je op café, de twee barbieren van dienst geven hun klanten een volledige behandeling van haar en baard.

Stationstraat 15 / Sint-Niklaas

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content