Vampierlook met Twilight make-up

Make-up geïnspireerd op het romantisch vampierendrama ‘New Moon’.

Vanaf vandaag kan u over de hele wereld naar de film ‘New Moon‘ gaan kijken, een film over het leven en lijden van vampiers, gebaseerd op het gelijknamige tweede boek uit de Twilightsaga. In de VS is de vampierlook al een ware rage geworden. En dus kon een make-uplijn niet uitblijven. Die wordt gelanceerd door het Amerikaanse merk DuWop Cosmetics. ‘New Moon’ make-upartiesten gebruikten de producten van het cosmeticamerk ook op de filmset. De lijn bestaat uit twee collecties: Luna en Volturi.

De bedoeling van de make-uplijn is dat vrouwen er verliefd op worden, net zoals ze verliefd zijn geworden op het verhaal (en op vampier Edward Cullen- rol van Robert Pattinson). De collecties leunen dan ook nauw aan bij de verhaallijn. De Luna-collectie is geïnspireerd door de liefde van vampier Edward Cullen voor Bella Swan. Deze collectie omvat onder meer ‘femme fatale’ lipgloss en ‘moonshadow’ oogschaduw. De Volturi-collectie staat garant voor “onsterfelijke schoonheid”. De Volturi familie is de machtigste onder de vampieren, en vampieren staan bekend om hun onweerstaanbare schoonheid. Producten ‘immortal liquid’ bodyglans en ‘labyrinth’ oogschaduw brengen u een stap dichterbij bovennatuurlijke pracht.

In België wordt de ‘Twilight – New Moon’ make-up verkocht in de winkels van Cosmeticary, of via hun website. Voor meer informatie: twilightbeauty.com.

Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content