Givenchy heeft de Amerikaanse actrice Uma Thurman gestrikt. Dat meldt modemagazine Woman's Wear Daily. Uma wordt het gezicht van het nieuwste vrouwenparfum van Givenchy. Het geurtje, dat nu nog in volle ontwikkeling is, zal vanaf september in de parfumerie liggen.

Hiermee komt de Amerikaanse op Givenchy's lijstje van beroemdheden te staan naast onder meer Justin Timberlake, Liv Tyler en Marie Steiss. LVMH MoÃ"t Hennessy Louis Vuitton, het bedrijf dat Givenchy bezit, werkte al eerder samen met de actrice. Ze was te zien in campagnes voor Tag Heuer en Louis Vuitton.

Ruth Vanden Berghe

Givenchy heeft de Amerikaanse actrice Uma Thurman gestrikt. Dat meldt modemagazine Woman's Wear Daily. Uma wordt het gezicht van het nieuwste vrouwenparfum van Givenchy. Het geurtje, dat nu nog in volle ontwikkeling is, zal vanaf september in de parfumerie liggen.Hiermee komt de Amerikaanse op Givenchy's lijstje van beroemdheden te staan naast onder meer Justin Timberlake, Liv Tyler en Marie Steiss. LVMH MoÃ"t Hennessy Louis Vuitton, het bedrijf dat Givenchy bezit, werkte al eerder samen met de actrice. Ze was te zien in campagnes voor Tag Heuer en Louis Vuitton.Ruth Vanden Berghe