Charlotte Tilbury stelt haar nieuwe collectie make-up voor met een leuke tutorial die je leert hoe je grotere ogen kan faken met behulp van beautyproducten.

Al wat je nodig hebt om de illusie te scheppen dat je grote, schitterende ogen hebt is mascara, concealer, wimperkruller, eyeliner en oogpotlood. Een vaste hand en onderstaande tutorial helpen je verder op weg.

Charlotte Tilbury heeft al twintig jaar ervaring als make-up artieste en kent dus alle tips en tricks om succesvol te werk te gaan met make-up. Laat je inspireren door haar tutorial! (LP)

Charlotte Tilbury stelt haar nieuwe collectie make-up voor met een leuke tutorial die je leert hoe je grotere ogen kan faken met behulp van beautyproducten. Al wat je nodig hebt om de illusie te scheppen dat je grote, schitterende ogen hebt is mascara, concealer, wimperkruller, eyeliner en oogpotlood. Een vaste hand en onderstaande tutorial helpen je verder op weg. Charlotte Tilbury heeft al twintig jaar ervaring als make-up artieste en kent dus alle tips en tricks om succesvol te werk te gaan met make-up. Laat je inspireren door haar tutorial! (LP)