HSN gaat een volledige lijn van True Blood geïnspireerde beautyproducten uitbrengen, van nagellak tot parfums. De collectie is te koop vanaf augustus.

De Amerikaanse serie 'True Blood' heeft al eerder beautymerken geïnspireerd, zo was er de lijn van Tarte in samenwerking met Brigette Myre-Ellis, de make-up artiest van 'True Blood'. Toch is het nu de eerste keer dat er een volledige collectie - en dus niet enkel make-up - wordt uitgebracht.

De lijn zal onder andere bestaan uit het 'Forsaken' parfum, een bodylotion, lichaamspoeder, een kaars ontworpen door D.L. & Co en een reeks nagellakjes ontworpen door Deborah Lippmann waaronder een intens zwarte kersenkleur.

Met deze collectie zet Lippmann ook meteen haar eerste stappen in de gezichtscosmetica aangezien ze ook een braambessenkleurige lippenstift heeft ontworpen die volledig in het teken staat van de populaire serie. "Het is een innovatieve lippenstiftformule en ook de nagellak is fashion forward op gebied van intensiteit, glans en kleur", aldus Lippmann. (RDM)

HSN gaat een volledige lijn van True Blood geïnspireerde beautyproducten uitbrengen, van nagellak tot parfums. De collectie is te koop vanaf augustus. De Amerikaanse serie 'True Blood' heeft al eerder beautymerken geïnspireerd, zo was er de lijn van Tarte in samenwerking met Brigette Myre-Ellis, de make-up artiest van 'True Blood'. Toch is het nu de eerste keer dat er een volledige collectie - en dus niet enkel make-up - wordt uitgebracht. De lijn zal onder andere bestaan uit het 'Forsaken' parfum, een bodylotion, lichaamspoeder, een kaars ontworpen door D.L. & Co en een reeks nagellakjes ontworpen door Deborah Lippmann waaronder een intens zwarte kersenkleur. Met deze collectie zet Lippmann ook meteen haar eerste stappen in de gezichtscosmetica aangezien ze ook een braambessenkleurige lippenstift heeft ontworpen die volledig in het teken staat van de populaire serie. "Het is een innovatieve lippenstiftformule en ook de nagellak is fashion forward op gebied van intensiteit, glans en kleur", aldus Lippmann. (RDM)