De vriendin van de Serviër Milan Mili? was een van die vrouwen voor wie het naar eigen zeggen wel wat meer mocht zijn. Daarom ontwierp voormalig ingenieursstudent en huidig bewakingsagent Mili? de E(nhance) Bra, een bh die trilt en zo de borsten masseert zodat ze zouden groeien, steviger worden en dichter bij elkaar gaan staan. En dat allemaal al na zeven dagen.

Ondanks een handjevol erg enthousiaste testers, is er nog geen onomstotelijk bewijs geleverd dat de E Bra wel degelijk doet wat hij belooft. De bh is nog in een erg vroeg stadium van ontwikkeling en is dus nog niet te vinden in de winkels.

(EK)

De vriendin van de Serviër Milan Mili? was een van die vrouwen voor wie het naar eigen zeggen wel wat meer mocht zijn. Daarom ontwierp voormalig ingenieursstudent en huidig bewakingsagent Mili? de E(nhance) Bra, een bh die trilt en zo de borsten masseert zodat ze zouden groeien, steviger worden en dichter bij elkaar gaan staan. En dat allemaal al na zeven dagen.Ondanks een handjevol erg enthousiaste testers, is er nog geen onomstotelijk bewijs geleverd dat de E Bra wel degelijk doet wat hij belooft. De bh is nog in een erg vroeg stadium van ontwikkeling en is dus nog niet te vinden in de winkels.(EK)