We starten het nieuwe jaar met een gloednieuwe trend die al gespot werd op de catwalk tijdens de afgelopen spring/summer 2013 shows bij onder meer Moschino en Rag & Bone. Nu ook steeds meer sterren - waaronder Rihanna - witte nagellak beginnen te dragen, kunnen we spreken van een trend.

Laat het goud en de donkere kleuren dus even voor wat ze zijn en ga eerder voor witte nagellak. Zo heeft Chanel een mooi parelmoerachtig wit uitgebracht en heeft OPI naast 'Alpine Snow' ook een witte verf met wat meer glitters onder de noemer 'Happy Anniversary'. (RDM)

We starten het nieuwe jaar met een gloednieuwe trend die al gespot werd op de catwalk tijdens de afgelopen spring/summer 2013 shows bij onder meer Moschino en Rag & Bone. Nu ook steeds meer sterren - waaronder Rihanna - witte nagellak beginnen te dragen, kunnen we spreken van een trend. Laat het goud en de donkere kleuren dus even voor wat ze zijn en ga eerder voor witte nagellak. Zo heeft Chanel een mooi parelmoerachtig wit uitgebracht en heeft OPI naast 'Alpine Snow' ook een witte verf met wat meer glitters onder de noemer 'Happy Anniversary'. (RDM)