Deze week toonde Ireland Baldwin, de dochter van Kim Basinger en Alec Baldwin, trots haar nieuwe paarse coupe op Instagram. Ze is niet de eerste die voor deze haarkleur kiest.

Nog geen drie dagen geleden kregen we Nicole Richie te zien met een nieuw kleurtje. De blondine ruilde haar lichte lokken in voor een paarse versie. Een dag later was Ireland aan de beurt. Geen dip dye voor deze dames, maar helemaal 'all the way'.

Niet dat we Kelly Osbourne als een trendsetter kunnen beschouwen, maar het was toch zij die vorig jaar als eerste met deze lila coupe op de sociale media verscheen. Wie volgt nog? (AB)

Deze week toonde Ireland Baldwin, de dochter van Kim Basinger en Alec Baldwin, trots haar nieuwe paarse coupe op Instagram. Ze is niet de eerste die voor deze haarkleur kiest.Nog geen drie dagen geleden kregen we Nicole Richie te zien met een nieuw kleurtje. De blondine ruilde haar lichte lokken in voor een paarse versie. Een dag later was Ireland aan de beurt. Geen dip dye voor deze dames, maar helemaal 'all the way'.Niet dat we Kelly Osbourne als een trendsetter kunnen beschouwen, maar het was toch zij die vorig jaar als eerste met deze lila coupe op de sociale media verscheen. Wie volgt nog? (AB)