Treed in de detox-cultuur met Sisley

Give your skin a break met de nieuwe behandeling van het Franse cosmeticamerk Sisley. Zij ontworpen de Botanical D-tox. Een intensieve kuur waarbij je huid na één maand opnieuw straalt.

Give your skin a break met de nieuwe behandeling van het Franse cosmeticamerk Sisley. Zij ontworpen de Botanical D-tox. Een intensieve kuur waarbij je huid na één maand opnieuw straalt.

Je bent gestrest, vermoeid en je huid moet constant tegen de koude vechten in deze barre wintermaanden. Niemand wordt er bepaald vrolijk van, ook je huid niet. En dat zie je. Een team van experten ging daarom op zoek naar dé drie groten niveaus in het detox proces. Dit hielp hen om deze nieuwe intensieve kuur te lanceren.

Intensieve werking

Een vale teint en een slechte doorbloeding zijn slechts een paar kenmerken van een vermoeide huid. Daarom lanceert het Franse cosmeticamerk Sisley, de Botanical D-tox. Een intensieve ontgiftende nachtkuur die je huid zal oppeppen als geen ander. Het natuurlijke verdedigingsysteem is op bepaalde momenten verzwakt en de huid is dan niet meer zelf in staat is om gifstoffen af te voeren. Deze nieuwe kuur van Sisley zal die job op doeltreffende wijze overnemen in drie stappen. Eerst is er de herkenning van de beschadigde proteïne. Vervolgens worden deze afgebroken die plaats zullen maken voor de
synthese van nieuwe proteïne.

Natuurlijke extracten

Extracten van spelt en Ginkgo biloba zullen de verzwakte huid nieuw leven inblazen en als een echte boost werken. Dé expert in huidverzorging heeft een zachte en lichte emulsie ontworpen die daarop nog aangenaam ruikt. Je wordt meteen ondergedompeld in een wereld van etherische oliën door de natuurlijke extracten van rozemarijn, salie en lavendel. Ook bestanddelen zoals karitéboter en zonnebloemolie zijn aanwezig om de huid naast het detoxen te voeden. Je voelt onmiddellijk je huid zachter worden. Deze crème is voor elk huidtype, elk seizoen en voor iedere leeftijd. Na één maand zijn de gelaatstrekken gladgestreken en is het gelaat verkwikt. Een huid met nieuwe energie? Daar tekenen we voor. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content