De keuze voor Jazz Jennings past perfect in de nieuwe campagne 'See The Real Me'. In de bijhorende clip vertelt Jazz hoe ze zich altijd opgesloten heeft gevoeld. 'Ik kon mezelf niet zijn, ik was een meisje in het lichaam van een jongen. Soms werd ik zelfs 'het' genoemd', klinkt het.

Ze wil gewoon 'één van de meisjes' zijn en zich amuseren met haar vrienden. Het perfecte verhaal dus om de campagne te ondersteunen. Jazz zal ook op de zender TLC (binnenkort ook bij ons in Vlaanderen verkrijgbaar) te zien zijn in haar eigen realityshow. 'Het is een grote kans voor mij om samen met mijn familie de boodschap van liefde, tolerantie en aanvaarding aan te kaarten.' (AB/ via Refinery29)

De keuze voor Jazz Jennings past perfect in de nieuwe campagne 'See The Real Me'. In de bijhorende clip vertelt Jazz hoe ze zich altijd opgesloten heeft gevoeld. 'Ik kon mezelf niet zijn, ik was een meisje in het lichaam van een jongen. Soms werd ik zelfs 'het' genoemd', klinkt het. Ze wil gewoon 'één van de meisjes' zijn en zich amuseren met haar vrienden. Het perfecte verhaal dus om de campagne te ondersteunen. Jazz zal ook op de zender TLC (binnenkort ook bij ons in Vlaanderen verkrijgbaar) te zien zijn in haar eigen realityshow. 'Het is een grote kans voor mij om samen met mijn familie de boodschap van liefde, tolerantie en aanvaarding aan te kaarten.' (AB/ via Refinery29)