Touche éclat uitgebreid tot innovatieve foundation

Yves Saint Laurent brengt de magie van de mirakelwerkende highlighter naar het volledige gezicht.

De ‘Teint Touche éclat’ van Yves Saint Laurent zou de schaduwzones in het gezicht verzachten en tegelijkertijd de contouren definiëren met een magisch stralend effect tot gevolg.

Twintig jaar na de lancering van de wereldbekende ‘Touche éclat’, een highlighter die de schaduwzones onder de ogen oplicht, komt Yves Saint Lauren opnieuw met een innovatief cosmeticaproduct op de proppen. De ‘Teint Touche éclat’ is een formule zonder opake poeders. Het zeer luchtige en ultravloeibaar goedje zou de huid gladstrijken en onregelmatigheden vervagen waardoor de natuurlijke gelaatstrekken benadrukt worden.

Een maskerachtig effect behoort tot het verleden Het welbekende ‘maskereffect’ van sommige andere foundationformules, die variabele hoeveelheden opake poeders bevatten, wordt teniet gedaan dankzij de poedervervangende soft-focusgel. Op die manier zou de ‘Teint Touche éclat’ een zuivere huidskleur garanderen en geen maskerachtige grauwe tint.

Nieuw is ook het zogenaamd concentraat van vloeibaar licht. Daarmee doelen ze bij Yves Saint Laurent op de gouden pigmenten en soepele lamellen aanwezig in het potje foundation. De bestanddelen zouden als een rij eindeloze spiegels werken en zo een weerspiegelende film op de huid leggen. Kortom, de ‘Teint Touche éclat’ moet voor een stralende, natuurlijke teint zorgen.

Voor alle vrouwen ter wereld Tenslotte heeft Yves Saint Laurent letterlijk aan alle vrouwen gedacht. De 22 nuances in het foundationgamma zouden geknipt zijn voor de 7000 huidskleuren die in de wereld geïdentificeerd werden. Op de Belgische markt zullen slechts zestien foundations uit het volledige gamma op de markt komen.(JK)

De ‘Teint Touche éclat’ van Yves Saint Laurent is vanaf midden september verkrijgbaar in zestien verschillende kleuren. Voor een foundation van dertig milliliter tel je 42,20 euro neer. Het bijhorende penseel kost 36,50 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content