In een interview met The Cut geeft Chris McMillan, de haarstylist van onder andere Jennifer Aniston, haarstylingstips.

Chris McMillan, ons allen bekend vanwege het iconische kapsel The Rachel, deelt zijn kennis op gebied van haarstijlen en wie ze wel of net niet kan dragen. De haarstylist is al jaren actief in Hollywood en mag talloze sterren, zoals Cameron Diaz en Michelle Williams, tot zijn cliënteel rekenen. Al sinds zijn middelbare schooljaren weet McMillan dat haar zijn grote liefde is. Zo had hij ooit een crush op een meisje enkel en alleen door haar kapsel, en dat terwijl hij gay is.

De eerste tip van de bekende stylist is dat een goed kapsel heel belangrijk is. Het geld dat je moet spenderen aan de kapper compenseer je door te besparen op producten en hulpmiddelen.

McMillan waarschuwt dat niet iedereen met een froe staat. Jennifer Aniston heeft bijvoorbeeld een smal voorhoofd dat wijder wordt aan de zijkanten, waardoor ze het kapsel beter kan vermijden. Mensen met een breder voorhoofd kunnen dan weer baat hebben bij het dragen van een pony. De vorm van je gezicht bepaalt dus of je al dan niet met een kapsel zal staan. Vraag desnoods aan je kapper of het kapsel dat je in gedachten had wel bij je past. Better safe than sorry.

Het moet niet altijd zo braaf zijn volgens McMillan. Zo vindt hij vlechtjes maar niks. De stylist verkiest kapsels die modern, cool en rock-'n-roll zijn.

Ken jezelf en blijf bij de stijl die je het beste staat, is de wijze les waarmee hij afsluit. Je laten overtuigen door andere creatievelingen kan leuk zijn, maar hou het hoofd koel en laat je niet overhalen tot het aanmeten van een populair kapsel dat helemaal niet bij je past. (LP)

In een interview met The Cut geeft Chris McMillan, de haarstylist van onder andere Jennifer Aniston, haarstylingstips. Chris McMillan, ons allen bekend vanwege het iconische kapsel The Rachel, deelt zijn kennis op gebied van haarstijlen en wie ze wel of net niet kan dragen. De haarstylist is al jaren actief in Hollywood en mag talloze sterren, zoals Cameron Diaz en Michelle Williams, tot zijn cliënteel rekenen. Al sinds zijn middelbare schooljaren weet McMillan dat haar zijn grote liefde is. Zo had hij ooit een crush op een meisje enkel en alleen door haar kapsel, en dat terwijl hij gay is. De eerste tip van de bekende stylist is dat een goed kapsel heel belangrijk is. Het geld dat je moet spenderen aan de kapper compenseer je door te besparen op producten en hulpmiddelen. McMillan waarschuwt dat niet iedereen met een froe staat. Jennifer Aniston heeft bijvoorbeeld een smal voorhoofd dat wijder wordt aan de zijkanten, waardoor ze het kapsel beter kan vermijden. Mensen met een breder voorhoofd kunnen dan weer baat hebben bij het dragen van een pony. De vorm van je gezicht bepaalt dus of je al dan niet met een kapsel zal staan. Vraag desnoods aan je kapper of het kapsel dat je in gedachten had wel bij je past. Better safe than sorry. Het moet niet altijd zo braaf zijn volgens McMillan. Zo vindt hij vlechtjes maar niks. De stylist verkiest kapsels die modern, cool en rock-'n-roll zijn. Ken jezelf en blijf bij de stijl die je het beste staat, is de wijze les waarmee hij afsluit. Je laten overtuigen door andere creatievelingen kan leuk zijn, maar hou het hoofd koel en laat je niet overhalen tot het aanmeten van een populair kapsel dat helemaal niet bij je past. (LP)