De dagelijkse beautyrituelen kunnen soms heel wat tijd in beslag nemen. Tijd die er 's morgens vaak niet genoeg is. Met deze tips ga je verzorgd, gemaquilleerd maar ook sneller de deur uit.

Een vlotte start begint met een goede voorbereiding de avond voordien. Leg alles klaar en zorg dat je handtas een beetje ordelijk is. Zorg er ook voor dat alle spullen die je nodig hebt in de badkamer ook effectief al in de badkamer liggen zoals make-up, een haarborstel...

Als je je gedurende de dag ook wat wilt opfrissen, zorg dan voor een klein make-up tasje met de basis benodigdheden dat altijd in je handtas zit. Het lijkt misschien onnodig om bepaalde items dubbel te hebben, maar het zal je 's morgens heel wat heen en weer geloop besparen.

Hou je make-up ritueel zo simpel mogelijk in de ochtend. Als je echt een nieuw kapsel of een nieuwe look wil uitproberen, probeer het dan eens 's avonds of wacht tot het weekend. Concealer, foundation, blush en mascara aanbrengen duurt amper 5 minuten. Als je met de auto naar het werk gaat, is de kans ook heel groot dat je wel eens stil staat in de file. Neem dat klein make-up tasje mee en maak je verder op in de auto.

Wat je lokken betreft is het aangeraden om steeds een fles droogshampoo bij de hand te hebben. Zo kan je toch een frisse look hebben als je echt geen tijd hebt om je haar te wassen.

Je outfit kan je tenslotte al bedenken als je in douche staat en als je last-minute nog iets wilt strijken, kan je het ook gewoon in de badkamer ophangen terwijl je een douche neemt. De stoom zorgt ervoor dat kleine kreukjes onmiddellijk verdwijnen. (RDM)

De dagelijkse beautyrituelen kunnen soms heel wat tijd in beslag nemen. Tijd die er 's morgens vaak niet genoeg is. Met deze tips ga je verzorgd, gemaquilleerd maar ook sneller de deur uit. Een vlotte start begint met een goede voorbereiding de avond voordien. Leg alles klaar en zorg dat je handtas een beetje ordelijk is. Zorg er ook voor dat alle spullen die je nodig hebt in de badkamer ook effectief al in de badkamer liggen zoals make-up, een haarborstel... Als je je gedurende de dag ook wat wilt opfrissen, zorg dan voor een klein make-up tasje met de basis benodigdheden dat altijd in je handtas zit. Het lijkt misschien onnodig om bepaalde items dubbel te hebben, maar het zal je 's morgens heel wat heen en weer geloop besparen. Hou je make-up ritueel zo simpel mogelijk in de ochtend. Als je echt een nieuw kapsel of een nieuwe look wil uitproberen, probeer het dan eens 's avonds of wacht tot het weekend. Concealer, foundation, blush en mascara aanbrengen duurt amper 5 minuten. Als je met de auto naar het werk gaat, is de kans ook heel groot dat je wel eens stil staat in de file. Neem dat klein make-up tasje mee en maak je verder op in de auto. Wat je lokken betreft is het aangeraden om steeds een fles droogshampoo bij de hand te hebben. Zo kan je toch een frisse look hebben als je echt geen tijd hebt om je haar te wassen. Je outfit kan je tenslotte al bedenken als je in douche staat en als je last-minute nog iets wilt strijken, kan je het ook gewoon in de badkamer ophangen terwijl je een douche neemt. De stoom zorgt ervoor dat kleine kreukjes onmiddellijk verdwijnen. (RDM)