Mooi zo: drie nieuwe beautyadressen in Vlaanderen

1 © GF
Jorik Leemans
Jorik Leemans Journalist

Deze drie nieuwe beautyadressen zijn de omweg waard.

1. Nomige Skin Center

De vijfde verjaardag van haar skincaremerk Nomige wilde dr. Barbara Geusens niet ongemerkt laten voorbijgaan. In hartje Gent opende ze daarom een huidverzorgingsinstituut waar je een consultatie kunt boeken met op jou afgestemde behandelingen. Tijdens je eerste bezoek wordt op basis van een DNA-staal jouw ‘huidrapport’ samengesteld dat als basis zal dienen voor je gepersonaliseerde gelaatsverzorging.

Inner Tree, Bagattenstraat 157A, Gent. nomige.com

2. Cocon

De naam van dit salon in Antwerpen mag je behoorlijk letterlijk nemen. Met acht privékamers wil Cocon volop inzetten op individuele klantenservice. Niet alleen kun je je eigen muziek beluisteren en het licht aanpassen volgens je wensen, je stelt ook zelf je behandelingen samen, van massages tot manicure en huidverzorging. Na je bezoek vind je in de boetiekwinkel alle producten van je behandelingen terug, mocht je thuis ook zelf een cocon willen opbouwen.

Hopland 47, 2000 Antwerpen. cocon.club

2
2 © GF

3. Parfuma

Na de volledige make-over van de Parfuma-shop in Hove kreeg ook die in het shoppingcenter van Wijnegem recent een nieuwe look. Met de vernieuwde parfumerie willen de uitbaters inzetten op meer beleving voor hun klanten, onder meer door verschillende verzorgings- en make-uphoeken waar je producten kunt testen. Naast cosmetica blijft de focus natuurlijk liggen op parfum, met persoonlijke consultaties die je een geur op maat moeten helpen vinden.

Wijnegem Shop Eat Enjoy (Shop 7). parfuma.com

3
3 © 2022 KATOO PEETERS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content