De schrijfster, comedienne, actrice en producer mag een nieuwe job aan haar indrukwekkende lijstje toevoegen. Fey werd op donderdag voorgesteld als het gloednieuwe gezicht van de nieuwe Garnier-campagne.

De Amerikaanse leende eerder al haar lokken voor de Garnier 'Nutrisse hair color'-campagne, maar krijgt nu een nieuwe opdracht toegeschoven. 'Tina's persoonlijkheid, haar schoonheid en haar toegankelijkheid spreken onze klanten aan', verklaart het hoofd van Garnier de keuze om Tina Fey langer aan het merk te koppelen.

Tina Fey zal te zien zijn in de nieuwe promocampagne van de volledige beautylijn, waaronder ook een nagelnieuw anti-aging aanbod. In haar boek 'Bossypants' schrijft ze ook over schoonheid. 'Als je niets onthoudt, vergeet dat de belangrijkste regel in verband met schoonheid niet. En die is: 'who cares?'.'(AB)

De schrijfster, comedienne, actrice en producer mag een nieuwe job aan haar indrukwekkende lijstje toevoegen. Fey werd op donderdag voorgesteld als het gloednieuwe gezicht van de nieuwe Garnier-campagne.De Amerikaanse leende eerder al haar lokken voor de Garnier 'Nutrisse hair color'-campagne, maar krijgt nu een nieuwe opdracht toegeschoven. 'Tina's persoonlijkheid, haar schoonheid en haar toegankelijkheid spreken onze klanten aan', verklaart het hoofd van Garnier de keuze om Tina Fey langer aan het merk te koppelen.Tina Fey zal te zien zijn in de nieuwe promocampagne van de volledige beautylijn, waaronder ook een nagelnieuw anti-aging aanbod. In haar boek 'Bossypants' schrijft ze ook over schoonheid. 'Als je niets onthoudt, vergeet dat de belangrijkste regel in verband met schoonheid niet. En die is: 'who cares?'.'(AB)