Het Duitse juwelenmerk Thomas Sabo lanceert deze herfst een tweede parfum getiteld 'Charm Rose Intense'. De geur is een opvolger van het parfum uit 2010 'Charm Rose Eau de Parfum'.

In 2006 startte Thomas Sabo met de ondertussen alom gekende bedelarmbanden, genaamd de 'Charm Club Collection'. Van speelse, kleurige hangertjes tot strakke, stijlvolle exemplaren. Het aanbod van de bedeltjes is de laatste jaar dus niet alleen exponentieel gegroeid, ook de mogelijkheden zijn enorm. Het aanbod omvat nu ook horloges en halskettingen waaraan bedeltjes kunnen aangebracht worden.

Als extraatje in de 'Charm Club Collection' ontwikkelde Thomas Sabo een eerst parfum in 2010, dat deze herfst dus opvolging krijgt. 'Charm Rose Intense' is verpakt in elegant, zwart-wit gestreept doosje met een fluweelzachte binnenbekleding. Het flacon is diepzwart met hetzelfde motief van de verpakking en een bedeltje dat bevestigd zit aan het flesdopje. De topnoot is fruitig met mandarijnen, fresia en zachte, witte perzik. De hartnoot is dan op zijn beurt de intense geur van dieprode, bijna zwarte rozen en pioenrozen. De vrouwelijke, verleidelijke basisnoot is een combinatie van patchoeli, rozenhout, vanille en amber. (AB)

Het Duitse juwelenmerk Thomas Sabo lanceert deze herfst een tweede parfum getiteld 'Charm Rose Intense'. De geur is een opvolger van het parfum uit 2010 'Charm Rose Eau de Parfum'.In 2006 startte Thomas Sabo met de ondertussen alom gekende bedelarmbanden, genaamd de 'Charm Club Collection'. Van speelse, kleurige hangertjes tot strakke, stijlvolle exemplaren. Het aanbod van de bedeltjes is de laatste jaar dus niet alleen exponentieel gegroeid, ook de mogelijkheden zijn enorm. Het aanbod omvat nu ook horloges en halskettingen waaraan bedeltjes kunnen aangebracht worden.Als extraatje in de 'Charm Club Collection' ontwikkelde Thomas Sabo een eerst parfum in 2010, dat deze herfst dus opvolging krijgt. 'Charm Rose Intense' is verpakt in elegant, zwart-wit gestreept doosje met een fluweelzachte binnenbekleding. Het flacon is diepzwart met hetzelfde motief van de verpakking en een bedeltje dat bevestigd zit aan het flesdopje. De topnoot is fruitig met mandarijnen, fresia en zachte, witte perzik. De hartnoot is dan op zijn beurt de intense geur van dieprode, bijna zwarte rozen en pioenrozen. De vrouwelijke, verleidelijke basisnoot is een combinatie van patchoeli, rozenhout, vanille en amber. (AB)