“The Nanny” lanceert ecologische huidverzorging

Actrice Fran Drescher -beter bekend als “The Nanny”- brengt dit najaar een biologische huidverzorgingslijn op de markt.

Actrice Fran Drescher -beter bekend als “The Nanny”- heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Ze brengt dit najaar een reeks huidverzorgingsproducten op de markt. De 52-jarige Drescher is ex-kankerpatiÔnte en wil een gezonde levensstijl promoten. Daarom koos ze voor een volledig natuurlijke lijn met organische ingrediÔnten “zonder mogelijk kankerverwekkende stoffen”. Ook de verpakking van glas en aluminium is milieuvriendelijk.

“FranBrand” wordt op 10 november exclusief gelanceerd op het televisie-shoppingkanaal HSN en op hsn.com. Drescher mikt op een zo groot mogelijk publiek. Met prijzen tussen de 13 en 22 euro zijn de producten dan ook democratisch.

Een deel van de opbrengst gaat naar Cancer Schmancer, een organisatie die Drescher oprichtte met als bedoeling een gezonde levensstijl bij vrouwen te promoten. De stichting pleit er bij de Amerikaanse Food and Drug Administration ook voor om strengere regels in te voeren voor ingrediÔnten in verzorgingsproducten. “Ik heb kanker gehad, dus ik heb recht van spreken”, aldus Drescher, bij wie de ziekte in 2000 werd vastgesteld aan de baarmoeder. Drescher is door de huidige Amerikaanse regering ook aangesteld als diplomate voor gezondheidszaken die vrouwen aanbelangen.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content