Droomt u van de weelderige krullen van Beyoncé Knowles, de blonde lokken van Jessica Simpson of de donkere korte coupe van Katie Holmes. Dan kan u ze zonder kappersbeurt en het risico 's anderendaags de deur niet meer uit te durven, proberen op www.instyle.com

U laadt een pasfoto in en snijdt die uit volgens uw gezichtsvorm. Daarna verschijnen tientallen foto's van celebrities en kan u ongestoord aan het experimenteren slaan. U klikt Liv Tyler, Reese Witherspoon of Naomi Campbell aan en hun kapsel wordt onmiddellijk getransporteerd naar uw foto. Bevalt het model u wel, maar de kleur minder, dan is het mogelijk die aan te passen of gewoon enkele highlights toe te voegen. Hebt u eindelijk het resultaat behaald dat uw gelaatstrekken het meest flatteert, dan kan u de look printen of mailen, of misschien toch een keer een kappersbeurt overwegen.

Ann Heylens.

Droomt u van de weelderige krullen van Beyoncé Knowles, de blonde lokken van Jessica Simpson of de donkere korte coupe van Katie Holmes. Dan kan u ze zonder kappersbeurt en het risico 's anderendaags de deur niet meer uit te durven, proberen op www.instyle.com U laadt een pasfoto in en snijdt die uit volgens uw gezichtsvorm. Daarna verschijnen tientallen foto's van celebrities en kan u ongestoord aan het experimenteren slaan. U klikt Liv Tyler, Reese Witherspoon of Naomi Campbell aan en hun kapsel wordt onmiddellijk getransporteerd naar uw foto. Bevalt het model u wel, maar de kleur minder, dan is het mogelijk die aan te passen of gewoon enkele highlights toe te voegen. Hebt u eindelijk het resultaat behaald dat uw gelaatstrekken het meest flatteert, dan kan u de look printen of mailen, of misschien toch een keer een kappersbeurt overwegen.Ann Heylens.