De Amerikaanse zangeres/actrice Taylor Swift brengt haar derde parfum, Taylor by Taylor Swift, op de markt met een vrolijk en zomers reclamefilmpje.

Taylor speelt zelf de hoofdrol in het filmpje van 30 seconden. We zien haar schommelen, met glitters spelen en veel plezier hebben met haar vriendinnen. De muziek is een van haar eigen nummers, Starlight. Een heel jeugdige en luchtige bohemian-summersfeer wordt zo gecreëerd.

Ook het parfum is jeugdig en zomers. Taylor is een zachte zoet mix van hortensia's, pioenen, vanille, mandarijn en kasjmier muskus. "Het is zoet en verfijnd", vertelt Taylor aan Entertainment Tonight. "Het is iets dat ik dagelijks draag, maar ik draag het net zo goed tijdens een avondje uit. Ik ben er heel trots op."

Het geurtje Taylor by Taylor Swift is beschikbaar in vier verschillende versies. Naast een eau de parfum werd ook een rollerball, een body lotion en een hair mist uitgebracht. (EL)

De Amerikaanse zangeres/actrice Taylor Swift brengt haar derde parfum, Taylor by Taylor Swift, op de markt met een vrolijk en zomers reclamefilmpje. Taylor speelt zelf de hoofdrol in het filmpje van 30 seconden. We zien haar schommelen, met glitters spelen en veel plezier hebben met haar vriendinnen. De muziek is een van haar eigen nummers, Starlight. Een heel jeugdige en luchtige bohemian-summersfeer wordt zo gecreëerd. Ook het parfum is jeugdig en zomers. Taylor is een zachte zoet mix van hortensia's, pioenen, vanille, mandarijn en kasjmier muskus. "Het is zoet en verfijnd", vertelt Taylor aan Entertainment Tonight. "Het is iets dat ik dagelijks draag, maar ik draag het net zo goed tijdens een avondje uit. Ik ben er heel trots op." Het geurtje Taylor by Taylor Swift is beschikbaar in vier verschillende versies. Naast een eau de parfum werd ook een rollerball, een body lotion en een hair mist uitgebracht. (EL)