Na Nicole Kidman is het nu de beurt aan Audrey Tautou om de befaamde Chanel n°5 gedaante te geven. De regisseur van dienst, Jean-Pierre Jeunet, is voor haar geen onbekende, want hij heeft ook haar grote doorbraak op zijn conto, Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain.

Ditmaal speelt de romance niet in de lichtstad, wel op de legendarische Orient-Express richting Istanbul. Daar ontmoet Tautou de man van haar dromen, maar ze misloopt hem telkens. Tot ze elkaar uiteindelijk in de armen vallen, boven een levensgrote Chanelmozaiek.

De keuze voor Tautou is niet toevallig. Ze vertolkte ook de rol van Gabrielle Chanel in de autobiografisch 'Coco avant Chanel'.

De televisiespot komt vanaf morgen, 5 mei, op het scherm. Bekijk hieronder de making-off.

Stefanie Van den Broeck.

Na Nicole Kidman is het nu de beurt aan Audrey Tautou om de befaamde Chanel n°5 gedaante te geven. De regisseur van dienst, Jean-Pierre Jeunet, is voor haar geen onbekende, want hij heeft ook haar grote doorbraak op zijn conto, Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain. Ditmaal speelt de romance niet in de lichtstad, wel op de legendarische Orient-Express richting Istanbul. Daar ontmoet Tautou de man van haar dromen, maar ze misloopt hem telkens. Tot ze elkaar uiteindelijk in de armen vallen, boven een levensgrote Chanelmozaiek. De keuze voor Tautou is niet toevallig. Ze vertolkte ook de rol van Gabrielle Chanel in de autobiografisch 'Coco avant Chanel'.De televisiespot komt vanaf morgen, 5 mei, op het scherm. Bekijk hieronder de making-off.Stefanie Van den Broeck.