Het worden stilaan verzamelobjecten, de gelimiteerde bussen haarlak die Elnett rond de eindejaarsperiode uitbrengt. Na Olivier Strelli en Kaat Tilley was het dit jaar de beurt aan jong talent om zijn stempel te drukken op de bekende lakverstuiver.

Zestien laatstejaarsstudenten van de Antwerpse Modeacademie doken achter hun schetstafel, waarna een jury met onder anderen Walter Van Beirendonck één tekening selecteerde. De winnaar, Simon-Pierre Toussaint, wilde met zijn exotische damesportret "glamour en klasse" uitstralen. "Daarna heb ik het kapsel origineel aangepakt. Op die manier blijft haar gezicht klassiek en wordt het haar een modeaccessoire."

Elnett Satin Limited Edition (4,99 euro) is vanaf midden november verkrijgbaar in de grootdistributie.

Stefanie Van den Broeck

Het worden stilaan verzamelobjecten, de gelimiteerde bussen haarlak die Elnett rond de eindejaarsperiode uitbrengt. Na Olivier Strelli en Kaat Tilley was het dit jaar de beurt aan jong talent om zijn stempel te drukken op de bekende lakverstuiver. Zestien laatstejaarsstudenten van de Antwerpse Modeacademie doken achter hun schetstafel, waarna een jury met onder anderen Walter Van Beirendonck één tekening selecteerde. De winnaar, Simon-Pierre Toussaint, wilde met zijn exotische damesportret "glamour en klasse" uitstralen. "Daarna heb ik het kapsel origineel aangepakt. Op die manier blijft haar gezicht klassiek en wordt het haar een modeaccessoire." Elnett Satin Limited Edition (4,99 euro) is vanaf midden november verkrijgbaar in de grootdistributie.Stefanie Van den Broeck