Steun borstkankeronderzoek met deze Estée Lauder-producten

© DR

Wie zichzelf wil verwennen met een cosmeticaproduct kan met haar portemonee borstkankeronderzoek steunen.

Estée Lauder en borstkankeronderzoek zijn al 25 jaar innig verbonden. Evelyn Lauder, één van de leading ladies van het cosmeticabedrijf, lag immers mee aan de grondslag van de befaamde Pink Ribbon campagne.

Het steunen van borstkankeronderzoek en het bewustmaken van vrouwen om zich te laten screenen en zichzelf te onderzoeken zit in het DNA van het bedrijf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jaarlijks verschillende producten onder de Estée Lauderparaplu bijdragen aan de Breast Cancer Foundation.

De deelnemende producten zijn Aveda Hand Relief hydraterende handcrème met rozemarijn en munt koopt (3 euro van de aankoopprijs gaat naar BCRF), Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ ( 25% van de aankoopprijs gaat naar BCRF), Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum (10 euro van de aankkoopprijs gaat naar BRCF), Estée Lauder Limited-Edition Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II met Pink Ribbon sleutelhanger (20% van de aankoopprijs gaat naar BRCF) en Estée Lauder Pink Ribbon Knockout Eyes Collection (20% van de aankkoopprijs gaat naar BRCF).

Zolang de voorraad strekt. Let op het Pink Ribbon logo op de verpakking.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content