Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Hartzeer dan wel, want de nieuwste cosmetische worp van huis Chanel kost maar liefst 4200 dollar (of 3200 euro). Het betreft een luxueuze heruitgave van het iconisch parfum Chanel No.5 "in zijn meest zeldzame vorm".

Kopers krijgen wel waar voor hun geld; deze Grand Extrait belooft desondanks het exuberante prijskaartje een waar collector's item te worden en met een inhoud van 80 cl komt u wel even toe.

Aan de formule van het parfum werd (gelukkig) niet gesleuteld; het is de verpakking die le Grand Extrait speciaal maakt. De flacon is een vernuftig staaltje glaswerk en wordt u in een artisanaal vervaardigde doos overhandigd.

Niet meteen het "goedkope maar toch attente" moederdagcadeau waar u naar op zoek was. (KS)

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Hartzeer dan wel, want de nieuwste cosmetische worp van huis Chanel kost maar liefst 4200 dollar (of 3200 euro). Het betreft een luxueuze heruitgave van het iconisch parfum Chanel No.5 "in zijn meest zeldzame vorm". Kopers krijgen wel waar voor hun geld; deze Grand Extrait belooft desondanks het exuberante prijskaartje een waar collector's item te worden en met een inhoud van 80 cl komt u wel even toe. Aan de formule van het parfum werd (gelukkig) niet gesleuteld; het is de verpakking die le Grand Extrait speciaal maakt. De flacon is een vernuftig staaltje glaswerk en wordt u in een artisanaal vervaardigde doos overhandigd. Niet meteen het "goedkope maar toch attente" moederdagcadeau waar u naar op zoek was. (KS)