Sidder en beef, want de Amerikaanse special effects make-upartiest Rick Baker stelde met beautybrand MAC een echte creepy Halloweencollectie samen. De make-upcollectie stelt iedereen in staat om zicht te wagen aan een selectie van drie freaky looks.

Make-up is er hoofdzakelijk om vrouwen 'mooier' te maken, dus waarom gaat MAC in zee met een make-upartiest die voor de schrikwekkende looks kiest? We vroegen het aan Karen Reddy-Medeiros, zij is verantwoordelijk voor de artiestkeuze bij samenwerkingen.

'MAC werkt al jaren samen met professionele make-upartiesten overal ter wereld. We kennen Rick Baker al vele jaren, want hij gaf al enkele 'masterclasses' voor MAC. Een tijdje geleden vroeg Baker ons of we geïnteresseerd waren om een Halloweencollectie op de markt te brengen. Dat waren we natuurlijk, we zijn erg enthousiast over deze MAC - Rick Baker Collection', aldus Reddy-Medeiros.

Tutorials

'MAC houdt bovendien heel erg van Halloween. Het is dé perfecte gelegenheid voor make-upartiesten om hun kunsten te showen. Het is leuk om te zien hoe we artiesten kunnen inspireren om uit hun 'comfort zone' te treden en nieuwe dingen uit te proberen', vult ze nog aan.

De collectie omvat oogschaduw, lipstick, potloden, acrylverf en vloeibare foundations. Wie het eens wil proberen, maar niet weet hoe eraan te beginnen, kan terecht op het YouTube-kanaal van MAC Cosmetics. Rick Baker maakte drie tutorials zodat de look van griezelige bruid, zombie of 'Day of the Dead' een makkie wordt. Veel succes. (AB)

Sidder en beef, want de Amerikaanse special effects make-upartiest Rick Baker stelde met beautybrand MAC een echte creepy Halloweencollectie samen. De make-upcollectie stelt iedereen in staat om zicht te wagen aan een selectie van drie freaky looks.Make-up is er hoofdzakelijk om vrouwen 'mooier' te maken, dus waarom gaat MAC in zee met een make-upartiest die voor de schrikwekkende looks kiest? We vroegen het aan Karen Reddy-Medeiros, zij is verantwoordelijk voor de artiestkeuze bij samenwerkingen.'MAC werkt al jaren samen met professionele make-upartiesten overal ter wereld. We kennen Rick Baker al vele jaren, want hij gaf al enkele 'masterclasses' voor MAC. Een tijdje geleden vroeg Baker ons of we geïnteresseerd waren om een Halloweencollectie op de markt te brengen. Dat waren we natuurlijk, we zijn erg enthousiast over deze MAC - Rick Baker Collection', aldus Reddy-Medeiros.Tutorials'MAC houdt bovendien heel erg van Halloween. Het is dé perfecte gelegenheid voor make-upartiesten om hun kunsten te showen. Het is leuk om te zien hoe we artiesten kunnen inspireren om uit hun 'comfort zone' te treden en nieuwe dingen uit te proberen', vult ze nog aan.De collectie omvat oogschaduw, lipstick, potloden, acrylverf en vloeibare foundations. Wie het eens wil proberen, maar niet weet hoe eraan te beginnen, kan terecht op het YouTube-kanaal van MAC Cosmetics. Rick Baker maakte drie tutorials zodat de look van griezelige bruid, zombie of 'Day of the Dead' een makkie wordt. Veel succes. (AB)