Sofia Coppola en Marc Jacobs werken aan reclamecampagne

Sofia Coppola gaat samenwerken met Marc Jacobs aan de reclamecampagne van het parfum Daisy. Het is nog onduidelijk of Coppola model zal staan voor het best verkopende parfum van Marc Jacobs of ze de campagnebeelden zal regisseren. De samenwerking is geen verrassing aangezien Coppola en Jacobs al jaren goed bevriend zijn.

Sofia Coppola gaat samenwerken met Marc Jacobs voor de reclamecampagne van het parfum Daisy. Het is nog onduidelijk of Coppola model zal staan voor het best verkopende parfum van Marc Jacobs of ze de campagnebeelden zal regisseren. De samenwerking is geen verrassing aangezien Coppola en Jacobs al jaren goed bevriend zijn. Sofia Coppola was het gezicht voor de allereerste campagne voor Marc Jacobs’ parfum. Meer dan tien jaar geleden poseerde Coppola topless in een zwembad terwijl ze innig een parfumfles omhelst. WWD bevestigt dat het dreamteam Coppola en Jacobs opnieuw zullen samenwerken aan de reclamecampagne van Jacobs’ geur Daisy. Veel details werden er echter nog niet vrijgegeven.

Coppola is al jaren een boezemvriendin en muze voor Marc Jacobs. Ze leerden elkaar kennen toen Sofia New York bezocht met haar moeder en ze de kledinglijn van Jacobs voor Perry Ellis ging bekijken. ‘Voor de eerste keer voelde het aan alsof kleding speciaal voor mij gemaakt was,’ vertelt Coppola over deze ervaring. Sindsdien zit Coppola steevast Front Row bij Marcs modeshows en draagt ze zijn creaties zoveel mogelijk. Toen de regisseuse een Oscar won in 2002 droeg ze een creatie van de hand van haar bestie. En, zoals dat een echte modemuze betaamt, werd er ook een handtas naar haar genoemd.

Wanneer twee creatievelingen de handen in elkaar slaan komt er meestal vuurwerk van. Wij kijken dus vol ongeduld uit naar deze samenwerking! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content