Smart lanceert parfum voor uw auto

Op Fashion Weekend 09 lanceerde het automerk ‘a fragrance for the smart’, een parfum ontworpen door de belg Dimitri Weber.

Smart heeft genoeg van chaotische en onfrisse auto’s. Op Fashion Weekend 09 lanceerde het automerk ‘a fragrance for the smart’, een parfum speciaal voor uw auto. De Belgische parfumeur Dimitri Weber ontwikkelde de originele en veelzijdige geur.

Het parfum verspreidt in uw auto een explosie van groene en natuurlijke geuren. De levendige citrusaroma’s ruimen daarna de plaats voor een rustige en subtiele sfeer met accenten van sandelhout, de grassoort vetiver en grijze amber. Het parfum brengt een aangename frisheid en een opgewekte sfeer in uw auto.

Om deze originele geur te ontwikkelen deed Smart beroep op Dimitri Weber. Hij verdiepte zich in de eigenschappen van verschillende aroma’s en koos er de meest geschikte uit. Gepeperde munt laat moeheid verdwijnen, pompelmoes geeft u een concentratieboost, bergamot is ideaal als antistressmiddel en mandarijn werkt creativiteit in de hand. De geur van grijze amber met een toets van leder creÔert de indruk van een splinternieuw auto-interieur.

Dimitri Weber speelde al langer met het idee om een parfum te ontwikkelen voor een auto. ‘Ik droom al jaren van een auto die uitgerust is met verschillende knopjes. Elk knopje zou een geur verspreiden die is aangepast aan de stemming van de dag’, aldus de parfumeur. Voor het parfum voor Smart wilde hij een geur ontwikkelen die inwerkt op het geheugen en beschikt over een therapeutisch vermogen. Het geurtje zit in een flacon met een minimalistisch ontwerp in de vorm van een laboratoriumfles. Het zilverwitte etui straalt de kernwaarden van Smart uit, namelijk moderniteit, eenvoud, functionaliteit en milieubewustheid. Leuk detail: de geur is uniseks, voor u en voor uw auto.

Annelien Boens / Barbara Witkowska

‘a fragrance for the smart’ is verkrijgbaar in flacons van 40 ml bij uw Smart-concessiehouder

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content