Het Franse cosmeticabedrijf Sephora brengt, in samenwerking met Disney, een lijn schoonheidsproducten op de markt. De producten zijn geïnspireerd door de prinsessen in de films van Dinsey, denk aan Ariel, Jasmine, Tiana of Doornroosje.

Elk meisje heeft er wel ooit eens van gedroomd om eruit te zien als een echte prinses. Disney wil deze droom nu laten uitkomen en werkt hiervoor samen met het Franse cosmeticamerk Sephora. Samen bedachten ze een lijn van beautyproducten die geïnspireerd is op de prinsessen uit de films van Disney. De lijn zou voornamelijk bestaan uit geurtjes, nagellak en kleurrijke make-up.

De collectie beautyproducten zou vanaf oktober in de winkels van Sephora te vinden zijn.

Het jaar van Disney Dit jaar lijkt wel het jaar van Disney te zullen worden. Vorige week werd het muiltje van Assepoester, in een ontwerp van schoenenontwerper Christian Louboutin, nog officieel voorgesteld tijdens de Paris Haute Couture Week. Disney vroeg aan Louboutin om zijn versie van het glazen muiltje te ontwerpen om de release van Assepoester op Blu-Ray in de kijker te zetten. (LVR)

Het Franse cosmeticabedrijf Sephora brengt, in samenwerking met Disney, een lijn schoonheidsproducten op de markt. De producten zijn geïnspireerd door de prinsessen in de films van Dinsey, denk aan Ariel, Jasmine, Tiana of Doornroosje. Elk meisje heeft er wel ooit eens van gedroomd om eruit te zien als een echte prinses. Disney wil deze droom nu laten uitkomen en werkt hiervoor samen met het Franse cosmeticamerk Sephora. Samen bedachten ze een lijn van beautyproducten die geïnspireerd is op de prinsessen uit de films van Disney. De lijn zou voornamelijk bestaan uit geurtjes, nagellak en kleurrijke make-up. De collectie beautyproducten zou vanaf oktober in de winkels van Sephora te vinden zijn.Het jaar van Disney Dit jaar lijkt wel het jaar van Disney te zullen worden. Vorige week werd het muiltje van Assepoester, in een ontwerp van schoenenontwerper Christian Louboutin, nog officieel voorgesteld tijdens de Paris Haute Couture Week. Disney vroeg aan Louboutin om zijn versie van het glazen muiltje te ontwerpen om de release van Assepoester op Blu-Ray in de kijker te zetten. (LVR)