Selena Gomez is de laatste celebrity die op de parfumwagen springt met een eigen geurtje. De zoektocht naar haar signature smell laat ze echter graag over aan haar fans.De Amerikaanse tienerzangeres heeft dezer dagen haar handen vol met het maken van catchy popdeuntjes en het begeleiden van Justin Bieber naar allerlei celebrity teen events. Daarom ook dat ze voor de ontwikkeling van haar eerste geurtje beroep doet op haar trouwe fanbestand.

Op tourneeFans van de jonge popdiva kunnen vanaf september online stemmen op hun favoriete ingrediënten en zo mee het aroma bepalen van Gomez' debuutgeurtje. De eerste 50.000 deelnemers die zich aanmelden op www.selenagomezperfumes.com krijgen bovendien ook een sample van de nieuwe geur opgestuurd en maken kans om mee op tour te gaan met Gomez en haar 'fragrance lab'.

Nu maar hopen dat er niet te veel jaloerse Bieber-aanbidsters zich inloggen, want dan zou het fris bedoelde geurtje wel eens een bittere nuance kunnen ontwikkelen. (VF)

Selena Gomez is de laatste celebrity die op de parfumwagen springt met een eigen geurtje. De zoektocht naar haar signature smell laat ze echter graag over aan haar fans.De Amerikaanse tienerzangeres heeft dezer dagen haar handen vol met het maken van catchy popdeuntjes en het begeleiden van Justin Bieber naar allerlei celebrity teen events. Daarom ook dat ze voor de ontwikkeling van haar eerste geurtje beroep doet op haar trouwe fanbestand. Op tourneeFans van de jonge popdiva kunnen vanaf september online stemmen op hun favoriete ingrediënten en zo mee het aroma bepalen van Gomez' debuutgeurtje. De eerste 50.000 deelnemers die zich aanmelden op www.selenagomezperfumes.com krijgen bovendien ook een sample van de nieuwe geur opgestuurd en maken kans om mee op tour te gaan met Gomez en haar 'fragrance lab'. Nu maar hopen dat er niet te veel jaloerse Bieber-aanbidsters zich inloggen, want dan zou het fris bedoelde geurtje wel eens een bittere nuance kunnen ontwikkelen. (VF)