Chanel heeft topcineast Martin Scorsese weten te strikken voor het regisseren van de reclamespot voor zijn nieuwe mannengeur Bleu de Chanel.

Frans acteur en opkomende ster Gaspard Ulliel is het gezicht van het parfuml en speelt dus ook een hoofdrol in het filmpje. Zijn tegenspeelster is het Canadese model Ingrid Schram. De opnames haddengrotendeels plaats in de metro van Manhattan.

Het parfum komt woensdag 25 augustus op de markt. Vanaf dan loopt ook de spot. Maar wij kunnen u alvast exclusief de making-of tonen. Klik hier.

Ann Heylens.

Chanel heeft topcineast Martin Scorsese weten te strikken voor het regisseren van de reclamespot voor zijn nieuwe mannengeur Bleu de Chanel. Frans acteur en opkomende ster Gaspard Ulliel is het gezicht van het parfuml en speelt dus ook een hoofdrol in het filmpje. Zijn tegenspeelster is het Canadese model Ingrid Schram. De opnames haddengrotendeels plaats in de metro van Manhattan. Het parfum komt woensdag 25 augustus op de markt. Vanaf dan loopt ook de spot. Maar wij kunnen u alvast exclusief de making-of tonen. Klik hier. Ann Heylens.